Meyveli smoothie nasıl yapılır?

Meyveli smoothie yapımında; derin bir kap içine 1 adet dilimlenmiş muz ve 1 su bardağı mevsiminde olan meyvelerden istediğinizi koyun. Biz tarifte kiraz ve yaban mersini tercih ettik. Daha sonra meyvelerin üzerine 1 buçuk su bardağı soğuk süt dökün. Ardından blenderdan ya da mutfak robotundan geçirin.

Muzlu Yulaflı smoothie kaç kalori?

1 porsiyonu ise 206.2 gram olup 188.6 kalori içermektedir.

Makinesiz smoothie nasıl yapılır?

Malzemeler: 1 küçük muz, 1 elma, 3 yemek kaşığı yulaf, 1 çay kaşığı tarçın ve 1 su bardağı az yağlı yoğurt. Yapılışı: Meyveleri küçük parçalara ayırın ve blender içerisine koyun. Üzerine yulaf, tarçın, yoğurt ekleyerek blenderı çalıştırın. Tüm malzemeler karıştıktan sonra smoothieniz hazır olacak.

Smoothie kilo aldırır mı?

Doğru hazırlama yöntemi ve doğru bir porsiyon ölçüsüyle kilo kaybına yardımcı olabilir. İçerdiği vitamin ve minerallerle bağışıklık sistemini destekler. Antioksidan içeriğiyle vücudun detoks sistemine yardımcı olur. Kişisel sağlık hedeflerinizi karşılamaya yardımcı olabilir.

Smoothie sütle mi yoğurtla mı?

Sadece süt, yoğurt ve meyve karıştırınca smoothie yapmış olmazsınız. Yaptığınız karışımın adı meyveli süt veya meyveli yoğurt olabilir. Sağlıklı, dengeli ve bir ana öğün yerine geçen smoothie'yi yaparken 6 ana bileşen kullanmanız gerekir. Yoksa ana öğün yerine geçmez ve çabuk acıkırsınız.

Çilek muz smoothie nasıl yapılır?

Çilek Muz Smoothie Tarifi Nasıl Yapılır?

  1. Süt ve çileği, blenderımızda karıştırıyoruz.
  2. Üzerine bal ve muzu ekliyoruz, karıştırıyoruz. Çok tatlı sevenler, balı arttırabilir veya bal yerine pudra şekeri kullanabilirsiniz.
  3. Sonra yoğurdu ekleyip, karıştırıyoruz. Zaten mayalanmış gibi kabarıyor.
  4. Ardından servis edebilirsiniz.

Mar 13, 2016

Smoothie Blenderda ne yapılır?

Smoothie nedir? Meyve ve sebzelerin yoğurt, keten tohumu, yulaf gibi besleyici birçok besin maddesi ile blender'dan geçirilerek hazırlandığı sağlıklı ve soğuk içecektir. Son derece besleyici ve lezzetli olan bu içeceği meyve suyundan ayıran şey, daha yoğun kıvamda olması.

You may also like